Ajankuva: Kaarlo Rakas

Teksti Kaarlo Rakas
Kuva Sara Korkala

KAARLO RAKAS on runoilija ja esityssanataiteilija. Taiteilijanimen takana seisoo graafisen suunnittelun opiskelija Sara Korkala, joka valmistuu taiteen maisteriksi tulevana jouluna.

Kaarlo Rakkaan runous tuo esiin raa’an rehellisiä palasia todellisuudesta, jotka ilmaisevat päänsisäisiä maisemia. Runojen aiheet pyörivät mielenterveyden, elämän raadollisuuden sekä ihmissuhteiden parissa. Tärkeänä Kaarlo Rakas pitää henkilökohtaisten kipuilujen jakamista, ja toivoo ihmisten pyrkivän avoimuuteen, vaikka itsensä aukaiseminen tuntuisikin pelottavalta. Jakamalla voi löytää samaistumispintaa ja huomata, ettei ole yksin.

Kaarlo Rakas on esiintynyt Rovaniemellä useissa sanataidetapahtumissa ja julkaissut kolme omakustanteista Ota mut. -runozineä. Lisäksi hän toimii sanataide- ja open mic -iltoja järjestävän Sanaseuran toisena tuottajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *