Ajankuva: Eeva Hantula

Teksti ja kuvitus Eeva Hantula
Kuva Paula Tauber

 

Eeva Hantula (s. 1994) on graafista suunnittelua Lapin yliopistossa opiskeleva taiteellinen monikiinnostuja. Häntä kiinnostaa erityisesti olla osana ympäröivää kulttuuria, ja hän haluaa jättää siihen jollakin tapaa oman jälkensä.

Tätä Hantula on toteuttanut Rovaniemellä muun muassa olemalla mukana Kulttuuriyhdistys Valsan toiminnassa ja esiintymällä DJ:nä nimellä Evaevaeva. Hänen suosikkimediansa on kuitenkin musta tussi. Hän tekee paljon taidetta, jossa pohdiskelee abstraktilla lähestymistavalla mielensä virtaa. Erilaisten tunnetilojen synnyttämät vahvat kokemukset inspiroivat, jolloin taide on myös keino itseymmärrykseen.

Hantula kirjoittaa usein vaikeudesta suhtautua itseensä sekä siihen löytyvistä ratkaisuista. Oheinen runo kertoo siitä, kun on kuluttanut itsensä loppuun juhlimalla vähän liikaa. Keinoina loppuun kulumisen ehkäisyyn Hantulalla on muun muassa rutiini ja radikaali itsereflektio.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *